Algemeen

Gehoorzaamheid

Een hondenschool in het Mechelse, gemakkelijk bereikbaar en met en ruime parking. Heb je zin om eens jouw hond eens extra te verwennen met een speelse opleiding, kom dan eens langs. Je kan zonder enige verplichting een les bijwonen of gewoon een kijkje komen nemen. Bij ons kan je terecht voor een hondvriedelijke opleiding, voor alle klassen van pups tot programma 2. Je kan rekenen op deskundige instructeurs op elk niveau.

Bij EASY staat jouw hond centraal, ons moto is dan ook "het moet leuk zijn voor zowel de hond als het baasje".

Elke hond is welkom, vanaf 12 weken kan je al deelnemen aan de lessen, het maakt niet uit of je een kleine of een grote hond hebt, een hond is nooit te oud om te leren dus ook als jouw hond al een jaartje ouder is kan je nog deelnemen aan een opleiding.

Heb jij de geschikte hond om Belgisch Kampioen te worden of wil jij je viervoeter gewoon enkele basiscommando's aanleren, kom langs informatie vragen kost niets.

Interesse kom dan gerust  langs , een half uur vóór de lessen (dus vrijdag vanaf 19:00 en elke zondag vanaf 09:30)  kan je alle informatie verkrijgen in onze gezellige kantine. (lesuren)


Documenten

Samen met een nieuw logo werden ook aangepaste documenten voorzien, hieronder vind je een voorbeeld van het nieuwe ontwerp voor:

  • lidkaart


  • overgangsbewijs


Provinciale Interclub


Resultaat op de provinciale interclub op de wimpelse hv (03/01/2016)


Progr 2: 3 de plaats

Progr 1: 3 de plaats

Deb: 7 de plaats


Easy Hondenschool

Mechelen


aangesloten K.K.U.S.H.: 0848